Vi anpassar lokalen
efter dina önskemål

 
Lokal 705 kvm

Rejäl lokal i gatuplan om 705 kvm.  Takhöjd 3,80 m. Lastramp finns på lokalens baksida. Lokalen är indelad i en stor öppen lokal och några mindre, lunchrum,fyra toaletter, två omklädningsrum, parkering i direkt anslutning.

 
Lokal 318 kvm

Rejäl lokal i gatuplan om 318 kvm.  Takhöjd 3,80 m. Lokalen är indelad i en stor öppen lokal, två kontorsrum, lunchrum, tre toaletter, två omklädningrum. Parkering i direkt anslutning.

 
Anpassning

Flera av våra lokaler kan anpassas efter behov. Ytorna kan delas av och ökas upp efter önskemål. Kontakta oss så diskuterar vi vilken yta som skulle kunna passa ditt företag.

Kävlinges entré!

Vi ligger som första byggnad i Kävlinge från väg 108. Det är Kävlinges mest aktiva in/utfart mot Lund/Malmö.

Ett urval bilder på våra lokaler

Lokal, 520 kvm

Lokal, 1.528 kvm

Lokal, 801 kvm

Lokal, 333 kvm

Är du intresserad av visning eller har frågor?

Kontakta kundansvarig: Bengt Jansson, tel: 072-5474400, lokal@glaceindustri.se

 

Ett urval av våra hyresgäster

Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 221 gym i Sverige. Det ger gymmet unika möjligheter att ständigt utveckla deras klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos Nordic Wellness ska alla känna sig hemma!

Previa – Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa bidrar till hälsa och hållbarhet genom utveckling av individer och organisationer. Tillsammans med deras ägare, Falck koncernen, bidrar de till att skapa hållbara arbetsplatser runt om i hela Sverige.

Glacé Industri  
Kvarngatan 70
244 32 Kävlinge

Frågor om våra lokaler:
Bengt Jansson, Tel: 072-5474400
lokal@glaceindustri.se

Övriga ärenden:
Ulf Brandt
ulf.brandt@glaceindustri.se

Postadress:
Glacé Industri AB
Rundgången 14
254 52 Helsingborg